Σχετικά με Εμάς

Ανακαλύψτε το εστιατόριο Νεφέλη

ΝΕΦΕΛΗ ένα από τα πιο ωραία εστιατόρια της Χαλκιδικής ακριβώς πάνω στην παραλία.

Το εστιατόριο μας η “ΝΕΦΕΛΗ” σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε το 1992 από τους γονείς μας Ανδρέα και Ανατολή Μεϊμάρογλου στο Πολύχρονο της Χαλκιδικής, με στόχο να προσφέρει καθημερινά, για πολλές ώρες της ημέρας, μόνο εκλεκτά φαγητά και ποτά.

Με σύμμαχο την εμπειρία της 11χρονης λειτουργίας του εστιατορίου Νεφέλη το 2003 τα 3 αδέρφια , η Κλεοπάτρα, η Ελένη και ο Γιάννης παιδιά του κ. Ανδρέα & της κας Ανατολής ανακαινίσαν τον χώρο δημιουργώντας μια ξεχωριστή όαση που προσφέρει απλόχερα Ελληνική φιλοξενία & γαστρονομικές απολαύσεις.

Η θέση μας.

Το σημείο που βρίσκεται το εστιατόριο μας με την πεντακάθαρη γαλαζοπράσινη θάλασσα να εκτείνεται μπροστά του και την αμμώδη παραλία να παρεμβάλλεται, την αυλή του με τον πανέμορφο φυσικό κήπο της που σου επιτρέπει να απομονωθείς και η πολύ δυνατή ομάδα του “Νεφέλη” δημιουργούν τον τέλειο συνδυασμό ο οποίος σας εγγυάται ένα αξέχαστο γεύμα με πολλές αυθεντικές γεύσεις της Ελληνικής και Μεσογειακής κουζίνας και με επίκεντρο πάντα το φρέσκο ψάρι και την άριστη ποιότητα των θαλασσινών.

Beach bar “Nefeli by the sea”

Στην «Νεφέλη» μπορείτε να απολαύσετε το πρωϊνό σας, ένα σάντουιτς ή ένα Club Sandwich και τον καφέ ή τον χυμό σας και να δοκιμάστε τα υπέροχα κοκτέιλ μας μαζί με δροσιστικές και τονωτικές φρουτοσαλάτες, στις ξαπλώστρες μας μπροστά στη θάλασσα κάνοντας το μπάνιο και την ηλιοθεραπεία σας.
Ξεκινάμε να εξυπηρετούμε τους επισκέπτες μας από τις 9 το πρωί με καφέδες και πρωϊνά στη παραλία.

Οι επισκέπτες μας μπορούν να απολαύσουν την πεντακάθαρη παραλία μας και τα κρυστάλλινα γαλάζια νερά της θάλασσας μας μπροστά στο εστιατόριο μας χρησιμοποιώντας χωρίς χρέωση τις ξαπλώστρες μας, τις ομπρέλες μας και τα τραπεζάκια μας, απλά με την παραγγελία τους !

Κουζίνες και μενού.

Η κουζίνα λειτουργεί όλη την ημέρα και μέχρι αργά το βράδυ προσφέρει το μενού της Νεφέλης διατηρώντας το εστιατόριο μας διαθέσιμο από τις 11:30 π.μ. έως 1 ώρα μετά τα μεσάνυχτα.
Το μενού μας έχει σχεδιαστεί για να καλύψει όλα τα γούστα, προσφέροντας Ελληνικές παραδοσιακές συνταγές καθώς και πιάτα από την διεθνή gourmet κουζίνα.

Με βάση τα φρέσκια ψάρια και τα όστρακα που παραλαμβάνουμε καθημερινά από ντόπιους ψαράδες και ψαροντουφεκάδες το μενού μπορεί να καλύψει και τις πιο απαιτητικές γεύσεις αφού περιέχει από σαλάτες και θαλασσινούς μεζέδες μέχρι κρεατικά στη σχάρα και gourmet πιάτα υψηλής ποιότητας.
Μπορείτε να προγραμματίσετε το ρομαντικό σας δείπνο, την οικογενειακή σας έξοδο, μια επαγγελματική συνάντηση ή οποιαδήποτε κοινωνική εκδήλωση μιας και η άνεση και το μέγεθος του χώρου το επιτρέπουν ή απλά να μας επισκεφτείτε οποιαδήποτε ώρα επιθυμείτε.

Είμαστε σίγουροι ότι στις διακοπές σας θα έχετε να θυμάστε υπέροχες στιγμές και γεύσεις από το εστιατόριο μας!